Svatební SPZ

Svatební SPZ, nebo také svatební registrační značky, se v poslední době staly nedílnou součástí moderní výzdoby svatebního auta. Jedná se o efektní dekoraci zejména pro fotografování příjezdu svatební kolony nebo při odjezdu novomanželů z obřadu na svatební hostinu. Pořiďte si více svatebních SPZ a ve vhodnou chvíli je zaměňte. Auto s SPZ Nevěsta, které přivezlo nevěstu, po obřadu přejmenujte na Novomanželé či anglický ekvivalent Just married! Vykřičte svoje šťastné rozhodnutí do celého světa, ať je každý ujišťen o Vašem manželství. Získejte inspiraci v amerických filmech a spolu se svatební SPZ k autu přivažte plechovky a jiné rámusící předměty. Novomanželé budou báječně překvapeni.

Svatební SPZ dokážeme vyrobit na míru Vašemu přání. Vyberte si z několika druhů písem a typů svatební SPZ. Na svatební SPZ si můžete nechat natisknout fotografii, obrázek, text i datum svatby. Záleží pouze na Vaší fantazii. SPZ se na auto se připevňuje pomocí oboustranných lepicích pásek, takže není nutná demontáž původní značky.

Použití na veřejných komunikacích je sice na vlastní nebezpečí, ale pro účely fotografování je to skvělý svatební doplněk.