Foto & Video

Kdo jsme ???

Společnost, se kterou spoupracujeme se jmenuje Pyro-AP - Zdeněk Pohl. Společnost poskytuje služby v oblasti videa, zejména v rámci natáčení svateb, zábav, hostin, kulturních akcí či plesů, na českém trhu jsou již řadu let, což dokazuje i řada referencí z několika desítek maturitních plesů a svateb.

Čím točíme

Záznamy pořizujeme na 2 profesionální 3 čipové FULL-HD kamery SONY, což zaručuje nejlepší možný obraz i při zhoršených světelných podmínkách zejména při točení při šeru, při ostrých přechodech ze tmy do světla - fireshow, lightshow a pod. Kamery díky 3 nezávislým čipům, má daleko věrnější barvy než ostatní kamery, které mají pouze 1 čip. V rámci natáčení používáme i goPro kameru pro efektní záběry detailů, např zametání mincí, tance, detailní záběry na jídlo, efekt rybího oka...... Efektně vypadá např. použití kamery jako čelenka při tanci, nebo upevnění na nohu.......

Používáme profesionální směrový mikrofon RODE, který i v horších zvukových podmínkách - vítr, hluk, ruchy,... dokáže kvalitně zaznamenat primární zvuk a potlačit zvuky vedlejší.

V neposlední řadě používáme stabilizační zařízení Steady-Cam, což se dá voně přeložit jako stabilizační vesta s ramenem. Záběry z této stabilizace se pak při pohybu neklepou s kroky, ale spíše "plavou", což vypadá velmi zajímavě a efekty tohoto typu se používají často i ve filmech, kde nahrazuje známé koleje, po kterých je tažena kamera s kameramanem.

Kolik?

Cena je velmi specifická a těžko se určuje bez znalosti detailů, neboť se vždy kalkuluje pro samostatné natočení obřadu, točení příprav svatby - zbodení vozu, oblečení, podvazek, svatební hosté tak i po obřadu - focení, hostina, krájení dortu, zábava na svatbě...

Orientační cena U nás se neplatí za dílčí části - natočení, střih, postprodukce.. Zaplatíte částku XX a v ní je obsaženo naprosto vše od dopravy na svatbu, po natáčení, čas kameramanů, provoz kamery, střih, postprodukci až po vypálení dvd a tisk bookletů.
Nejdůležitějším bodem pro určení ceny je místo svatby, a jaké množství ze svatby se bude natáčet.

Co dostaneme za ty peníze?

Částka, která se předem domluví, odsouhlasí a schválí z obou stran (kameraman i ženich / nevěsta) je konečná a neměnná po samotném natáčení. V této částce je kalkulováno naprosto vše, tj. doprava, natáčení, střih videa, postprodukce, grafické vícepráce k videu, vypálení určitého počtu kusů DVD, booklety, krabičky...

Na konci celé akce dostanete od nás určitý počet DVD, na kterých bude Váš svatební den. Standardně se snažíme vytvořit např. interantivní menu (klikáte si na okno, které chcete přehrát - obřad, to nejlepší ze svatby...). Problém není ani s použitím prostorovénoho zvuku Dolby Surround 5.1 či natočení v Hd rozlišení s následným vypálením na Blu-ray médium.

Reference

Zde naleznete POUZE videa z tzv. průřezu svatbou, což je v podstatě video z nejlepších záběrů z celé svatby. Použití těchto videí je podřízeno domluvě s novomanželi o následné prezentaci. Svatba je osobní záležitost a ne každý si přeje veřejně prezentovat video. Ctíme soukromí.



Ukázky potisků a bookletů

Poptat volný termín

* Povinné hodnoty