Skládání ubrousků

5 triků na skládání svatebního ubrousku

 

Připravujete svatební hostinu? Papírové ubrousky jsou nedílnou součástí slavnostní tabule A pokud chcete ze slavnostní hostiny učinit nezapomenutelnou příležitost, vyzdobte stůl origami z ubrousků. Připravili jsme pro vás pár rad, triků a návodů, jak celkem snadno složit ubrousky tak, aby slavnostní stůl vypadal opravdu efektně.

Na složení  je nejvhodnější 3 vrstvý ubrousek o velikosti 40x40 cm

Zde si prohlédněte video, podle kterého si ubrousky jednoduše složíte:

VĚJÍŘ

(2:13 - 04:00)

KOSATEC

(1:47 - 4:29)

KAPSIČKA

(7:30 - 8:50)

PYRAMIDA

(6:03 - 7:25)

LIST

(0:03 - 1:31)

KAPSA NA PŘÍBORY

VÝZDOBA NA TALÍŘ

VÝZDOBA NA TALÍŘ

VÝZDOBA NA TALÍŘ

 

 

 

Balonkové překvapení na první tanec

Explodující balón je překvapení pro svatebčany během prvního tance novomanželů.

jedná se vlastně o explodující balón , ale bát se opravdu nemusíte! Jen si představte, že během prvního tance novomanželů se ozve rána, a na novomanžele se snese 99 balonků. Překvapení je dokonalé a pro ostatní začíná zábava všechny balonky  rozšlapat.

Nechte se inspirovat!

Svatba podle barvy

Pokud jste se ještě nerozhodli pro barvu vaší svatby, máme pro vás připraveny ukázky svatební výzdoby na fotkách . Pamatujte vhodnější je volit barevně sladěné kombinace, než se snažit vše "vtěstnat" do jedné barvy. Vždy byste pak měli barvu svatební hostiny sladit s přáním nevěsty a barvou prostoru, kde se hostina bude odehrávat.

Půjčovna svatebních dekorací

Využijte služeb půjčovny

Naše heslo zní "Nekupujte, co nemusíte". Oblíbené svatební dekorace  si můžete půjčit v naší půjčovně se svatebními dekoracemi . Jen je potřeba si vše rezervovat včas.

Svatební ohňostroj

nabídka zábavné a profesionální pyrotechniky

Chcete opravdu překvapit? Pak udělejte na vaší svatbě ohňostroj! Menší ohňostroj řádově do 5000,- Kč zvládnete svépomocí za použití zábavné pyrotechniky , ty náročnější svěřte profesionálům, s kterými dlouhodobě spolupracujeme. Podívejte se, jaké svatební ohňostroje  nabízíme.